Du har glömt lyset på bilen

Han sa så. Du har glömt lyset på bilen. Han stod i hallen, dörren var öppen sedan tidigare och han ropade in i huset. Tackar fick jag fram från soffan då jag låg och sträckte ut mig lite. Kerstin hann före fram till honom. Ni har glömt lyset på bilen upprepade han och fortsatte med att han läser Kerstins blogg. Läser Dans också men det var ett tag sedan han skrev.

Småpratade lite med honom, han frågade om försäljningssiffror på Indexator och mitt golfande bland annat. Tror när jag tänker efter att det går bättre för Indexator än vad det gör med mitt golfande. Har inte riktigt hunnit med allt som jag velat denna sommar. Det bästa har nog varit att jag och Kerstin gjort adressändring till något gemensamt. Har också läst en hel del böcker mellan alla flyttkartonger vilket gjort gott för själen.

Tack för att du sa till om lyset, du fick mig att skriva en blogg.

Dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.