Sista gången

Har bestämt mig. Nu får det vara nog. Det var sista gången mitt flyttlass byter adress. Den föregående meningen har iofs upprepats några gånger men nu hoppas jag att det var sista gången. Har aldrig haft en god rerelation till mina adressändringar och den medföljande möbelflytten. Få saker är mindre intressant än att släpa runt på en massa möbler.

En positiv konsekvens av flytt är att man får gå igenom det materiella överflödet, allt rat som har en förmåga att samlas på hög. Skåp, lådor och förråd inventeras, behövs verkligen den gamla darttavlan som exempel. Ja det är klart, någon gång ska pilarna flyga genom luften ser man framför sig. Kasta ropar sambon med ett mer hörbart vinande ljud genom luften. Hörde hon mina tankar? Förmodligen. Orden träffade mitt i prick. Okej, tavlan kastas. Ibland är det bra att en opartisk person hjälper en med de för stunden svåra besluten.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.