Sveriges Arbetare. Tjänstemän.

Möjligheternas land

Sveriges arbetare. Tjänstemän. Metallarbetare och undersköterskor. Män, kvinnor, barn, ungdomar och pensionärer.

Det är dags för förändring. Vi ska bygga möjligheternas land. Den som ska leda det arbetet heter Mona Sahlin.

En Socialdemokratisk ledd rödgrön regering ska 2010 skapa förutsättningar för arbete och välfärd. Det gröna folkhemmet ska fortsätta att byggas ut.

Det är dags att sätta ner foten Västerbottningar! Den procentuellt högsta arbetslösheten ska vara bland länets högerriksdagsledamöter. Moderater, folkpartister, centerpartister och kristdemokrater.

De ska precis som en hel nation få söka det arbete som inte finns. Nämligen deras eget. Efter att sökt och inte fått Västerbottens förtroende att leda detta land ska de få flytta dit arbete finns. Finns det inget arbete ska en Socialdemokratist ledd regering erbjuda en god välfärd i form av en A-kassa värd namnet. Det ska vara ett omställningsstöd som ska leda till ett nytt arbete. Socialbidrag ska endast vara den sista utvägen.

Västerbottningar! Inget förnyat förtroende för Maud Olofsson. Inget förtroende skall lämna länet med mandatet att bedriva Stureplanspolitik.

Det är dags att Arbetarna återigen äntrar riksdagshuset med en egen majoritet.

Dan Oskarsson, Kongressombud

Socialdemokraterna Vindeln

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Ferod M

    Tycker det är tråkigt att du slår ned på en regering som snart tagit oss genom en kris utan att vi vanliga svenskar har känt så myke av det. Jag är vidsynt så jag hoppas att alliansen ska få fortsatt stöd för Sveeriges bästa.

  2. Tjänsteman

    Ja Dan slutar aldrig att förvåna. På hans egna jobb strider han mot tjänstemännen och på bloggen vill ha gå isäng med dom. Bäst att hålla ögon och öron öppna, för när Dan hugger så hugger han djupt! Makten framförallt tror jag det kallas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.