För tidig död. Mitt i mellan två möten. Maxmål,…

Från mobilen

För tidig död. Mitt i mellan två möten. Maxmål, liten cheese, chillicheese och extradressing. Nästa möte börjar 18.00. Kom just från partidistriktets nomineringsträff. Nina Loughlin en 8:e plats på Landstingslistan. Andreas Eriksson på en 31 plats. Allt gick som planerat, Nina på valbar plats och Andreas som ersättare. Riksdagslistan gick det sämre med. Undertecknad på plats 25 av 30. Den 12 Dec fastställs bägge listorna. Funderar i banor som att acceptera valberedningens förslag med en 25 placering, försöka påverka placeringen till en 6-10 placering inför framtiden. Eller ta strid för att hamna på 5 eller högre, dvs utmana etablissemanget. Har inte bestämt mig. Fördelar och nackdelar med allt. Dan 🙂

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Röd

    Du ska vara nöjd att få vara med att få vara med på listan. Att konkurera med toppnamnen kräver erfarenhet!! Satsa på lokalpolitiken i stället, där kan du göra mer nytta.

  2. Ingo

    Att ha ett mål är helt rätt Dan. Att komma med på listan är kanon bara det men om du inte skulle satsa på att komma högre upp skulle vara lika med att du är nöjd. Att vara nöjd med något försämrar ens personliga utveckling. Ska alltid sträva framåt! Sikta mot stjärnorna Dan!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.