Att jobba på Indexator är nästan som att vara kollega till Micael Bindefeldt

Kul nästan jämt på det här företaget. I kväll blir det buss till bowlinghallen i Umeå. Därefter middag på Harrys. Fattas bara att Bindefeldt söker jobb här. Den Toastmastern på firmans Julbord vore något. Fast Per Norell gör redan det jobbet på bästa sätt.

Själv måste jag tyvärr vara på en annan fest. Svårt val men de tuffa besluten ska också tas. Ska i och för sig äta en god middag och fira med Indexatorfolk, med Magnus, Kenta och Åke. Det blir också trevligt. 

Just ja, firmans Julfest den 18:e december. Fullt upp som sagt var, högkonjuktur i krogbranchen, den som har lever överlever som vi brukar säga i verktygsförrådet mellan plattbytena.

………….………….

 

Dan 😉

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Nya sossarna?

    Förnyelsen verkar gå ut på att festa upp andras pengar är det inte företaget som bjuder så är det festkongressen där facket betalar.
    Håller nog på vara dags gå ur facket och lägga de pengarna i en pensionsförsäkring men inte i Folksam i så fall

  2. Dan Oskarsson

    Svar till Prio (2009-11-13 22:28)
    Mitt första prio är min sambo Kerstin. Mitt andra prio är Socialdemokraterna. Mitt tredje prio är utan att vara förtroendevald, IF Metallklubben på Indexator, där ingår mina arbetskamrater enligt mitt sätt att se det. Mitt fjärde prio är min arbetsgivare, där ingår också mina arbetskamrater då vi lever i symbios. Sedan kommer mina föreningar, s-föreningar, arbetarekommunen och Odd Fellow på starka femteplaceringar. Släkt och vänner kommer starkt på 6-10 plats.

    Som svar på din fråga: -Ja, ikväll valde jag Odd Fellow. Tillsammans med medlemmar & arbetskamrater Magnus, Kenta och Åke. Dan 🙂

  3. Dan Oskarsson

    Svar till Peter (2009-11-13 23:32)
    Peter: Vänliga ord från din sida. Har fått liknande kommentarer av andra. Jag hoppas att jag har orken och förmågan att leverera bloggar som lockar till läsning. Att det ryms ett budskap som i mina reflektioner tillför mig och andra något värdeskapande, oavsett var vi är i livet. Min erfarenhet av ett års bloggande är att livet tar skutt, ner, upp och åt sidan vilket påverkar bloggfrekvensen och innehållet på ett påtagligt sätt. Inser att när jag mår som bäst tillför jag omvärlden, genom blogg och på andra sätt live, ett mervärde. Det kommer att komma svackor men just nu är det uppåt! Dan 🙂

  4. Dan Oskarsson

    Svar till Peter (2009-11-13 23:32)
    Till oppositionen. Min opposition. Livet ÄR en fest. Vilka Du bjuder in till din livsresa, till Din fest, är upp till dig. Var inte så bitter. Men förstör inte Min fest, då det är ganska sällan som jag festar till nuförtiden. Lägg gärna din röst på moderaterna om det känns bättre. Men försök åtminstone vara en positiv moderat. Dan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.