Öppet hus Vimek, Vindeln

 

 

Vimek. Öppet hus idag.

10 meter från den slingriga 363:an

Skotare

Skotare i arbete

Skördaraggregat (tror det heter så) Ej färdigmonterad. 

Slutet på monteringslinen. En nästan färdig maskin.

Närbild på rotatorn. CE märkt, vilket är bra 😉

I övrigt fina lokaler med som jag uppfattar det bra stämning och trivsam god arbetsmiljö. Lycka till med de nya lokalerna.

Dan

Etiketter: , , , , , ,

5 kommentarer

  1. Tråkigt

    Det där verkar inte vara en Indexatorrotator…tråkigt att dom inte kan köpa den från Idex för att gynna Vindeln

  2. Dyr

    Problemet är att Indexator har ”för hög” kvalitet på sina rotatorer, och kan därmed inte konkurrera mot de som har lägre kvalitet.

  3. Dan Oskarsson

    Kapitalet är otrogen sa en känd Karl. Är övertygad om att även Indexator fattar SINA ekonomiska beslut utifrån vad som är bäst för företaget. Det finns en stor rimlighet i det. FINN ROTOR på bilden genererar att finska familjer mättar sina barn men visst, ur ett lokalpatriotiskt perspektiv så ser vi väl att barn med mat i magen bor i Vindeln. Vi på Indexator måste helt enkelt utveckla våra produkter till det kunden vill ha i varje unik köpsituation. Eller så ska vi focusera på de kunder som är beredd att betala för hög kvalite med ett högt pris som konsekvens. Vimek är kanske inte den kunden.

  4. Dan Oskarsson

    Svar till Sune (2009-11-16 21:42)
    Den svenska modellen bestod tills högerregeringen tog över av tre parter. Arbetsmarknadens parter, i detta fall Teknikarbetsgivarna centralt och IF Metall centralt. Före 2006 fanns det en tredje part,(s)regeringen som aktivt verkade för att arbetsmarknadens parter skulle ha de bästa förutsättningarna. Ingen krona har kommit metallarbetare till godo utan att det varit motiverat och att bägge parter har varit överens. Våra löner och produkter är marknadsmässiga. Indexators kvalite och bevisliga försäljningsframgångar med konkurenskraftiga löner som starkt bidrar till kommunal välfärd är bra.(m)?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.