Katten Tiger, från död ekkorre till tjur på Pamplonas gator

Tiger verkar trivas med oss. Allt tyder på det. Men vilken överskottsenergi han har ibland.  Vi ger honom mat, vatten, klösträd, kärlek, allt som en katt mår bra av. Men helt plötsligt, från dvalliknande tillstånd så blir han som besatt. Livsglädje förhoppningsvis. Tjurrusar genom huset som om det vore Pamplonas gator. Hoppar och studsar som om inredningen vore LEO:s lekland. Äter krukväxter som om det inte fanns mat i huset.

 

Men när han sover är han som en död ekkorre. Så fridfull i sin stillhet. Men säg det som varar. Helt plötsligt vidgas ögonen till det tredubbla och monstret vaknar. I sina värsta stunder ser han ut som på bilden nedan. Hoppas att den värsta perioden är över snart 😉

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.