100 000 fler jobb, praktik- och utbildningsplatser

100 000 FLER JOBB, PRAKTIK- OCH UTBILDNINGSPLATSER

Sverige behöver fler jobb. Vi vill snabbt sätta igång och skapa 100 000 fler jobb, praktikmöjligheter och utbildningsplatser. Vi vill investera i det som bygger Sverige starkt inför framtiden. Vi vill investera i nya företag, i ökad konkurrenskraft, i nya bostäder, i hållbar infrastruktur, i klimatomställning och välfärd. Vi vill ge unga chansen att bidra till Sveriges framtid.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Fundersam

    Visst låter det bra det du skriver.Men kan du inte berätta hur ni skall ordna fram alla jobben samt finansiera det.
    Jag tycker att alla politiker lovar stort och fint om jobb,välfärd,barnomsorg,sjukvård mm mm..såkallat valfjäskande,men ni berättar aldrig hur ni tänker finansiera allt ni lovar.Vad spelar det för roll om ni höjer barnbidraget om ni sen te x höjer bensinskatten med 1 kr för att finansiera det så är det ju ändå ingen vinst för barnfamiljerna.Så inställe för att bara fjäska så kan du väl skriva hur ni tänkt lösa allt ni lovar.

  2. Sosse

    Svar till fundersam

    Du kan gå in på http://www.rodgron.se och läsa regeringsplattformen, där står mer hur vi ska finansera mer jobb…

    Men som svar på din fråga ska vi satsa bl.a på en slopad arbetsgivaravgift för de som anställer unga – ett sätt som är betydligt bättre än att sänka löner för unga som borgarna vill.

    Sen har ju borgarna lyckats med att minska välfärdsjobben med 25.000, något vi ska fixa tillbaka. Vi satsar 12 miljarder mer på välfärden och i västerbotten kommer landstinget få 75 miljoner mer… dvs ca 200 jobb!

    Men gå in på hemsidan och kolla! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.