Tummen upp för Moderaterna!

Nästa blogg kommer att handla om det kanske snabbaste brutna vallöftet i kommunens historia.

Ett brutet vallöfte av..

 

Moderaterna såklart!

 

Gör en "Tumme upp" för att ni inte kommer rösta på kommunens Moderater i nästa val.

3 kommentarer

 1. Isak

  Tycker också att Herr Oskarsson skall påminna Moderaterna
  om deras löfte att utreda om Vindeln skall gå upp i Umeå
  kommun och bli en kommundelsnämnd till Umeå. Herr Sundling
  har varit den mest aktiva förespråkaren till denna föränd-
  ring. Undrar om han är lika entusiastisk i dag. Alla hans
  bloggar om detta finns arkiverade för all framtid, och om
  detta kan han inte ljuga. Och han får gärna syna min hand.

 2. birger lindström

  Jag inser att inga partier kan uppfylla sina vallöften det hör till valårsjulklapparna vart fjärde år. I mitt arbete kommer vi att få det ännu tuffare genom kraftiga beskärningar inom äldreomsorgen. Är ganska luttrad beträffande besparingar som inom äldreomsorg och kultur fritid framför allt. Det viktigaste vore att alla politiska partierna satt sig ner och funderade på våran alla gemensamma agenda och glömma att det finns nåt som heter politik utan bara en samhörighet människor emellan. Alla i kommunen strävar efter bra boende, arbete m.m. Tillväxt är viktigt för alla! Birger L

 3. Ankan

  Isak – jäklar – (flåt att jag svär) – det hade jag alldeles glömt bort – nu får vi se – Vindeln blir en blindtarm till umeå. Precis – härligt – då får vi ta del av Umeås rikedom, slipper lägga pengar på kommunalråd och MODERATA vice kommunalråd. Tror att jag ska lägga ett medborgarförslag! Tack ISAK-tur att du minns alla kringelikrokar som Mikael Sundling och company tagit! Hoppas bara att inte våra nya S politiker barkar åt samma håll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.