Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Läs det här!

Du norrlandsvän som läser min blogg, du ska läsa en bloggtext till nu. Det är en artikel av Ola Nordebo som också var ledare i VK igår. Hör du till de människor som närmast av princip låter bli att läsa ledare så känns det kanske bättre att läsa den som bloggtext.

Förleds inte av att det står om byskolor i rubriken, den handlar om så mycket mer. Samspel mellan stad och land m.m. Läs och se bilden framför dig – när byarna blir ännu yngre, när förnuftet tas till fånga och barnen återvänder med sina barn!

Det är roligt med en ledarskribent som berör. Det finns för många som skriver saker som inte berör någonstans.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.