Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Motionerande

Ett av landets rödgröna partier har kongress just nu. Läste just om några av motionerna man ska ta ställning till.

Från flera håll tycker man att a-kassan ska höjas till 90%. Det är tungt att bli arbetslös, men är det rimligt att jag ska få mer pengar om jag tappar mitt jobb? Tar man bort resan och ersätter köpeslunch med hemmamat skulle det bli så för många, med marginal!

Från Västerbotten har man bl.a. motionerat om att ta bort betygen från grundskolan. Hör tror jag partiet har en klokare linje. Det finns några som skulle klara det, men så alltför många som inte skulle göra det. Sverige skulle absolut inte klara slopade betyg.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.