Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

S kopierar M – ordagrant!

Helt otroligt! Socialdemokraternas partistyrelse med Mona Sahlin i spetsen kopierar Moderaterna och Beatrice Ask rakt av! Ordagrant!

Ibrahim Baylan försvarar det. Stackars karl. Och stackars parti. Ska man skratta eller gråta? Erbjuda dem hela M:s partiprogram?

Att en massa motioner för övrigt också är kopierade härifrån och därifrån är väl tillräckligt illa. Men när partistyrelsen måste kopiera Moderaterna så borde de flesta inse att det är bäst att originalet sitter kvar…..

 

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Pinsamt

    Första gången jag läser din blogg, samt kommenterar den. Läste nyss Redstig i Vindelns blogg. Ni verkar kopiera varandra.

    Fattar inte problemet. Om ni har förslag som S gillar, varför inte använda dessa? Jag lovar att det finns många motioner som inte är kopierade.

    Sen så vet vi alla att LO:s motioner tas som S egna motioner i många fall. Ett riktigt arbetareparti får många motioner från facken. Hur många fackliga motioner har M fått? Knappast några.

    MEn du Jan och dina M kompisar i Vindeln gillar ju att hacka. Man kan tro att ni är i opposition! Pinsamt säger jag!

  2. Jan Nilsson

    Svar till Pinsamt (2009-10-30 07:55)
    Hej ”Pinsamt”! Problem och problem, det är väl mest humor. Ser inte du den när (S) partistyrelse presenterar moderata texter som sina?
    I andra sammanhang kan sådant betraffas, att kopiera utan att ange källan, men vi Moderater är inte såna. *s*.
    Jag brukar inte hacka så mycket tror jag, varken i Vännäs där jag är i opposition eller när jag representerar landets majoritet. Jag tror iaf inte jag är i närheten av den demonisering som ständigt finns i ”andra sammanhang” när man oavbrutet kan påskina att Alliansens och Moderaternas politik drivs av ren ondska och lust att slå. Återkommer till det.

  3. Jan Nilsson

    Svar till Edward Riedl (2009-10-30 08:09)
    Ja, något. Hade man varit ute efter att göra affärer hade man kanske kunnat erbjuda sig att omformulera den Moderata politiken lite innan deras partistyrelse börjar kalla den för sin. *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.