Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Golvad bonde

Har ringt till några och avlyst ett möte jag skulle ha i morgon. Nyss avslutades ett där jag också skulle ha varit med. Jag är på bättringsvägen, men hostar fortfarande så att frun blundar och håller för öronen när det blir som värst.

En av dem jag ringde till hör till dem som arbetar inom modernäringen. Det kan inte vara roligt att vara sjuk och ha lagården full med djur där det ska mockas, utfodras och mjölkas. Till råmande och mjölkstinna kor hjälper det inte att sjukanmäla sig. Tur att han har en ruskigt duktig och frisk fru.

Även om det kan finnas vissa likheter mellan att vara rektor på en friskola och mjölkbonde så är det nog lättare på skolan ändå. Tur att man har ruskigt duktig personal.

 

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.