Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ordet utrikesminister får ny mening med Bodströms…

 

Ordet utrikesminister får ny mening med Bodströms senaste dribbling. Han ställer upp i valet och vill bli minister. Men han flyttar till USA efter valet där familjen ska bo ett läsår. Mona stödjer beslutet. Hon är ju van att affischpojken är frånvarande.

TT skriver snällt i VK, som om det inte vore något problem att man är förstanamn på riksnivå i huvudstaden och sedan flyttar utomlands. Inom Moderaterna får vi skriva under på att vi verkligen ställer upp om vi kandiderar. Läs gärna vad som står om saken på aftonbladet.se.

Jag hoppas att Thomas Bodström inte behöver komma i fråga till en ministerpost. Inte någon annan av hans partikamrater heller.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Kalle

  Mannen, som enligt ett skämtsamt påstående i en av dina blogginlägg bara tro sig vara socialdemokrat, blir allt mer konfunderad.

  Än så länge är jag dock inte socialdemokrat av det skälet att gillar våra främsta företrädare. Fortfarande är jag det på grund av den grundideologi som jag vill (?) tro att socialdemokratin omfattas av.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Kalle (2009-11-13 12:18)
  Det finns i ”rörelsen” en omsorg om de svaga som man ska ha heder för, men flera av lösningarna de sista årtiondena drabbade i längden dessa. Man gillar systemlösningar utan mkt individuellt inslag som t.ex. i integrationen av invandrare. ”Instoppande” av människor med problem i förtidspensionering eller livstids a-kassa är en annan sak som välmående men trött socialdemokrati drivit. Det höll på att krascha Sverige.
  ”It takes all kind of people to make the world go around”, sa en känd amerikan en gång. Jag tror det. Vi måste prova andra vägar att ”få med” fler, med fortsatt omsorg om de svaga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.