Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Glädjande ungdomssatsning av Baltic och kommunen….

Glädjande ungdomssatsning av Baltic och kommunen. Upp till 200 ungdomsjobb i vård, skola och omsorg ska pengarna räcka till. 20 miljoner skänker Baltic, kommunen står för lönebikostnaderna. De två givarna är förresten också vår lilla skolas hyresvärdar. Fin julklapp till oss alla!

7 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Kalle (2009-12-22 14:30)
    Å, förlåt en man som kan vara lite disträ och otydlig. Det var min dagtidskommun, eller arbetsplatskommun, jag talade om.
    Jag har vår hemkommun där jag är politiskt aktiv, Vännäs. En ”barndomskommun” där en stor del av hjärtat också finns, Bjurholm. Så har jag min dagtidskommun, Umeå, som indirekt betalar det mesta av min lön och vars barn jag arbetar för.
    Även om Vännäs är den geografiska mittpunkten i Umeåregionen så är Umeå ändå den administrativa och ekonomiska. Men det ska vi inte låtsas om så mycket. Risken är att de blir ändå malligare då!

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Klart jag ganska säkert kunna gissa att det rörde sig om Umeå kommun. Jag skrev kommentaren därför att jag då och då retar mig på VK som också bara skriver ”Kommunen” precis som om VK bara var en tidning för just Umeå kommun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.