Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Billigare än Dockstabaren

Tänkte sätta in en del ögonblicksbilder och annat "löst". Detta medan uppkopplingen fungerar, den slutade göra det där jag skrev igår.

Vi har kommit fram till Sanjays hem i Gundur, den f.d. "umebon" som varit vår medhjälpare och guide några dagar. Vi har lyssnat till tolv herrar som sjungit kraft- ocvh taktullt för oss och vi har ätit en väldig middag som gjort oss lite dästa. Klockan är också kring 2230 här.

Kommer kanske lite mer odrnade saker de närmaste dagarna. Det kan också hända att det dröjer lite med svar på kommentarer, passar på att sända lite lättgods medan uppkopplingen fungerar och innan tröttheten tar ut sin rätt.

Ja, det var lite billigare än Dockstabaren. Dryga tre spänn för en dubbel omelett och té med mycket, fet och fin buffelmjölk. Än sköter magen sig fint, by Gods Grace….

 

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Erik Sandberg

    Hej Vännäsbybo.
    Har just fått tips av din närmaste granne om din blogg kring resandet i Indien. Har tyvärr inte hunnit läsa allt. Får bli senare vid återkomst till Spöland. Vi känner igen oss i mycket av det du berättar. Jag och min hustru befinner oss i trakterna kring Calcutta sedan två månader. Du är suverän på att blogga och vi tycker om dina beskrivningar från Indien.
    Må väl
    KES

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.