Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Väntar på morgonen. Efter en skön natts sömn…

Väntar på morgonen. Efter en skön natts sömn väntar jag på att Agnetas mobil ska ringa och tala om för henne att det är dags att vakna. Ska lämna vår stockholmsfamilj för den här gången och åka hemöver efter ett besök i en liten kyrka i Uppsala där det också finns vänner. Skönt med en fast punkt i en värld där där annars inget är direkt fast och bestående. Var igår förbi huset där min biologiske far bodde. Minnena kom rullande. Regnet var kraftigt när vi passerade kyrkogården så det blev inget besök där. Tycker annars om att det finns en sten och en särskild minnesplats.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Emil Gustafsson

    Hej Jan!

    Jag vill tipsa dig om Folket Frågar där Per Schlingmann medverkar den 18 maj. Folket Frågar är ett webbtv-program som vill engagera svenska folket inför valet i höst genom att låta dem vara med och bestämma vilka frågor politikerna ska svara på i våra intervjuer. Alla kan ställa frågor på sajten och tillsammans röstar svenska folket fram vilka frågor de helst vill ha svar på. De 10 frågorna som fått flest röster ställs i intervjun.

  2. Jan Nilsson

    Svar till Emil Gustafsson (2010-05-09 11:34)
    Hej! Tackar, låter intressant. Ska gå in och kika när jag sitter vid datorn. Just nu håller jag till i mobilen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.