Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

I det svenska hjärtat

Fortsätter att "politiksemestra" här på bloggen, läsarna kommer att få åtskilliga duvningar ändå de närmaste 77 dagarna.

I verkliga livet politiksemestras det inte alls. Idag har det talats både nyföretagande, pensionsutsikter, generationsväxling i företagen, arbetstillfällen för ungdom. arbetslinjen, LAS, sjukförsäkring, Norrlandspolitik och mycket mer.

På väg till kampanjandet vid Bjurholmsdagarna körde jag MC. Det var dags för översyn hos min "kunglige hovleverantör" av mc-service i Agnäs. Agneta körde bl.a. Fredrik Reinfeldt i bilen. Denna gång i papp.

På väg genom Vännäs mötte jag små klungor av min barndom. Carliforniavita, röda, gula, blå och traditionellt bulliga PV-bilar. Svenska PV-klubben har sin riksträff i Vännäs det här veckoslutet. Eftersom pappa hann ha så pass många PV och jag dessutom startade bilkarriären med en sådan så blir jag lätt nostalgisk vid åsynen av dem. Jag har märkt att det är rätt många medelålders svenska hjärtan det dallrar till i vid åsynen av en PV.

Den maroonröda här nedan knäpptes i Bjurholm härom kvällen, inte i Vännäs.

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.