Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kampanjbidragen. Har tidigare fått en fråga…

Kampanjbidragen.

Har tidigare fått en fråga här på bloggen vilka som finansierar min personkampanj. När man driver en sådan ska man ha ordning på finanserna så att man alltid kan redovisa bidragen inför partiet. Några skyldigheter åt andra håll har man inte så vitt jag vet. Nu tänkte jag i alla fallköra väldigt öppet och kommer därför att tillkännage namnen på dem som stöder mig senare ikväll.

På återhörande!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. leif

    Ärligt talar begriper jag inte syftet med att offentliggöra de som stöttar ekonomiskt. Oavsett intentioner kommer det omgående diskuteras och ryktesspridas kring skäl och orsaker. Som ofelbart leder till snack om korruption. Bäst vore väl att ingen kände till vem som stöttar vem. Dvs pengarnas avsändare kan kontrolleras men den som ställer upp i personvalskampanjer får vara lyckligt ovetande om bidragsgivare så tacksamhetskulder blir omöjliga. Äh, det går ju inte. Lycka till.

  2. Jan Nilsson

    Svar till leif (2010-07-22 18:10)
    Tack Leif! Det blev en väldigt trevlig kväll här i Tärnaby, så min redovisning kanske dröjer till i morgon. Det kunde ligga en del i det du säger, men jag är fast besluten att lägga alla kort på bordet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.