Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rör inte min statsminister!

Rör inte min statsminister!

Även den här gången har vi mött flera socialdemokrater som vill ha Reinfeldt. En man hade en fråga kvar innan han bytte block och jag tror han fick svar. De som kampanjat förr i "S-staden" Skellefteå säger att det är stor skillnad i stämningsläge.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Olle

    Och det tror du att det finns Socialdemokrater som skulle vilja ha kvar Fredrik? Knappast! Det enda han har gjort är att skapa klyftor och slå på de som redan ligger. Nej tack till mer Moderat politik!

  2. Jan Nilsson

    Svar till Olle (2010-08-02 13:45)
    Olle, det enda han har gjort? Känns det inte som om du är orättvis nu? Oberoende undersökningar visar dessutom klart att det finns väldigt många. Vi möter förstås många socialdemokrater som inte vill ha Reinfeldt, men överraskande många som vill.
    Just nu vill många längre till vänster skylla allt som försämras på regeringen. Från sjukas sjukdom, allt omkring FK:s bedömningar till ökade klyftor m.m. De som är ärliga vet att det mesta vi ser har rullat på så alltför länge.
    Jag tycker Moderaterna och Reinfeldt visat att man inte vill rasera välfärden och att man vill stå upp för välfärdens folk.

  3. lf

    Nu har du nog myntat ett nytt begrepp.”välfärdens folk”.Du Jan du kan ta mycket kort där du är ute och trivs med välfärdens folk,men de som har det Svårt, där syns du nog inte till.Ni bör sluta med att hänvisa till dessa oberoende undersökningar, andra kan hänvisa till något annat.Skitsnack.
    Välfärdens folk är moderater och de mår säkert bra.

  4. Jan Nilsson

    Svar till lf (2010-08-02 20:09)
    Med ”välfärdens folk” menar jag förstås dem som arbetar med vår välfärd. På äldreboenden, inom sjukvården, psykvården, skolan och förskolan m.m.
    Vore det inte märkligt om man inte skulle ta de undersökningar på allvar som visar vilken statsminister som befolkningen tror klarar jobbet bäst?
    Jag ser mest av dem som har det ganska bra, som folk i allmänhet gör, men jag har nog sett mer än du tror av ”skuggsidans folk” också. Under ett par decennier var jag t.ex. med i besöksverksamhet på Ersbodaanstalten och Sörbyns kriminalvårdsanstalt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.