Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Imorgon blir det Skellefteå

Det är politik och kampanj det handlar om. Har man "Sammanhållet län och land" som en av sina deviser så kan man aldrig bli bara ett områdes riksdagskandidat. Man är helhetens representant, inte bara hemkommunens. Jag tycker att inlandet, Skellefteåområdet och Umeåregionen är tre spännande kronblad i den västerbottniska blomman.
Under flera år arbetade jag i norra Västerbotten och har många vänner i trakten. Flera sen ungdomen.

Har just avnjutit en sen middag, nu blir det promenad med doktorn. Håller på att komma igång med kontinuerlig motion igen. Det har varit hackigt för länge nu.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Spirou

    Stat och kyrka är sedan år 2000 åtskillt. Religiös dogma, samt att ha kreationister i en regering, är höjden av absurditet och går totalt emot vad demokrati står för. Sverige är i roten ett sekulär-humanistiskt land. Alltså, KD (samt du Jan) har inget inom svensk politik att göra! Uppmanar alla att påverka för att odemokratiska partier såsom KD samt SD hamnar under 4% spärren!

  2. Jan Nilsson

    Svar till Spirou (2010-08-26 22:24)
    Du avgör att jag inte har inom svensk politik att göra?
    Det kallar jag tolerans.
    Hur menar du att det går emot demokratin att ha kristna i en regering? Skulle du tillåta en muslim, en asatroende eller en som har köpt en kristall eller två på någon New-Agebutik?
    På vilket sätt är KD odemokratiskt?

  3. Bo-Gunnar Wikström

    Det behövs verkligen ett parti som står upp för de grundläggande kristna värderingarna ! Tyvärr så är ju KD inget sådant. Precis som moderaterna så har de läst allt helt fel. Jag hittar i alla fall inte att ”man ska slå på de svaga och utsatta” samt ”man ska ta från de fattiga och ge till de rika”. Tjänar du 100000 kr/mån ska du ha gigantiska skattesänkningar, är du svårt sjuk och har 6000 kr/mån ska dú få det sämre. Får moderaterna bestämma så får alla svårt sjuka 0 kr/mån och ska hänvisas till socialbidrag. Hur kan du kalla dig kristen Jan ? Var hittar du ”kläm åt de mest utsatta” t ex ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.