Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lite mögel sitter kvar

Från mobilen

Det var en trevlig, men lite kylslagen stund vid valstugan på torget idag. Vi mötte besökare från grundskolan och uppåt.

Jag stod och pratade med en trevlig man i pensionsåldern ett tag. Han beskrev sin generation med dess politiska, sociala och ekonomiska utveckling. Många med en "bokstavsröd" ungdom sitter nu med genomborgerliga värderingar – och röstar rött vart fjärde år. Så inte han. Han sa som så om en del av sina "vartfjärdeårsocialistiska" generationskamrater: "Lite mögel sitter kvar". 

OBS, mina trogna kommentatorer, det var inte mina ord! 😉

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Andreas Jansson (2010-08-26 11:41)
    Moderaterna som såg de svaga och små fanns helt klart även förut. Att välfärden och det offentliga fått en annan prioritet är också ett faktum. Vi har erkänt att vi inte varit bäst på detta och har gjort 3000 lyssnande besök bland de arbetande i offentliga sektorn. Jag har varit med och gjort 13. 6 dubbelbesök och 1 enskilt.
    Din bild av Moderaterna och verkligheten kommer inget att rubba. Hörde att du även menar att det finns utrymme för sex timmars arbetsdag med samma betalning som nu. Vi får bara konstatera att vi lever i lite olika verkligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.