Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Att representera länet

En trevlig man jag träffade idag var förvånad över att jag, som Vännäsbo, kampanjade för partiet och riksdagen i Umeå. (Efter en stund förstod han mer och sa till slut t.o.m. att han skulle kryssa mig.)
Moderaterna har haft ett mandat i länet, men ligger, bl.a. enligt uppgifter från andra blocket, bra till för två. Alldeles oavsett ska den enskilda ledamoten representera den befolkningsmässiga och geografiska helheten.
För egen del bor jag i mitten av Umeåregionen. Jag har arbetat i Umeå hela mitt liv, men också i Norra Västerbotten, och en stor del av hjärtat finns i glesbygden.
Trots många brister tror jag faktiskt att jag skulle bli en representant för hela länet om jag skulle kryssas in.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.