Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

I Vännäs på måndag


På måndag sammanträder KS i Vännäs kl 1500. Både kommunstyrelsen och kommunfullmäktige är öppna för åhörare. I KS bereds många av frågorna som sedan kommer till fullmäktige. Inte bara bereds, i praktiken avgörs de ofta i kommunstyrelsen. Vore jag måndagsledig ledamot i allmänheten hade jag nog ibland passat på att lyssna till politikernas debatt och beslut även i KS.

Vill man veta vad som ska hanteras på ett aktuellt sammanträde kan man gå in på "http://vannas.se" och klicka på "Medborgardemokrati" och sedan på "Kallelser". Man kan även klicka på "Protokoll" och se tidigare beslut. Vill man veta vad som behandlas på måndag kan man gå in direkt här:

Nu på måndag blir det även plansamråd om den nya förskolan som de flesta i Vännäs tycks mena hör hemma "på lägret". Den här inbjudan har jag hämtat från kommunens hemsida:

 

"Inbjudan till plansamråd om ny förskola mellan kvarteret Linden och Lägervägen 

Vännäs kommun planerar att uppföra en ny förskola med tre avdelningar i Vännäs. Förskolan avses placeras på området mellan kvarteret Linden och Lägervägen.

Ny detaljplan behöver upprättas för att skapa planmässiga förutsättningar för detta. Planprogram har skickats ut i ett tidigare skede.
 
För utbyte av information och synpunkter inbjuds berörda fastighetsägare, hyresgäster och andra som har intresse i frågan till samrådsmöte.
 
Ytterligare upplysningar lämnas av Bo Hellsing, plan- och byggavdelningen, 0935-142 11.
 

Samrådsmöte
Dag: måndag 6 december 2010
Tid: kl. 19:00
Plats: Lägerhyddan, Vännäs Läger"

Välkommen!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.