Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

I Sveriges minsta kommun

Från mobilen

I Sveriges minsta kommun. Den turkiska gruppen gör ett par nerslag i Stockholm, men också i Umeå, Vännäs och Bjurholm -Sveriges minsta kommun. Det känns väldigt, väldigt klokt att ge en sån här delegation "hela bredden". De flesta är tjänstemän som ska arbeta med jämställdhetsprojekt i Turkiet. Några är regeringstjänstemän.  Vem kommer på en så briljant idé som att ge en turkisk delegation en sådan helhet av det svenska samhället? En Vännäsbo! Magnus Liljeström sitter nuförtiden på SKL International och är en av dem som sett till att gästerna får se problemlösning både i de största och minsta sammanhangen. På bilden berättar Bjurholms kommuns Caroline Hermansson på Älgfarmen i Västernyliden.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Svar till Fredrik Lundkvist (2010-12-14 22:17)
  Hej!
  Det kommer lite till senare. Har inte kollat kamerabilderna än, varit fullt upp ikväll.
  Ska titta in på hemsidan.
  Bussbolaget tyckte det var lite kul att sända mig med gruppen och för min del var det väldigt roligt. Tror man blev lite förvånade när de förstod att chauffören satt i kommunstyrelsen i första kommunen man besökte och hade ”sitt andra hem” i den andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.