Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Julhälsning till alla SJ:are

Jag skulle vilja ge en stor julklapp till alla SJ:s anställda.

Många människor har otacksamma jobb, men just nu tror jag att åtskilliga bland SJ:s personal har bland de mest otacksamma. De får ta emot mångas frustration över sådant som ingen människa kan påverka, vädret, och sådant som ansvariga människor kunnat påverka i ett par årtionden, men i alltför stor omfattning låtit bli.

God Jul alla SJ-anställda, hoppas att ni får kraft att hantera alla rena dumheter ni blir utsatta för och att ni orkar med allt annat elände ni får vara med om.

SvD  DN  Expressen  Aftonbladet

 

 

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

 1. Nelli

  Fast det är ju regeringarnas fel att det är som det är. Underhållet är eftersatt. Inte var det så här förut om vintrarna. Nu har vi haft lite milda vintrar men kom ihåg hur det var på 80-talet! Nog gick tågen för det!

 2. Jan Nilsson

  Svar till Nelli (2010-12-23 23:35)
  Det jag säger om att människor kunnat påverka handlar just om politiska prioriteringar. Det kommer mer pengar nu, men underhållet är eftersatt under lång tid.
  Det är lite som med kärnkraftverken. Där sparades det på nyinvesteringar för att de skulle läggas ner. Det får vi ”betala” nu genom att man måste stänga ner oftare.

 3. Jan Nilsson

  Svar till Nelli (2010-12-23 23:35)
  Men riktigt den här typen av vinter har vi inte haft sen järnvägen byggdes. Det är tydligen den kallaste förjulsvintern på 150 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.