Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hemmaplan och bortaplan

Har just kommit in från en 90 minuters stavpromenad in till Vännäs. Skönt, mycket skönt, med den milda luften.

För övrigt har det varit vila och förberedelser för andra uppgifter i helgen. Även en del skolarbete har det blivit. Jag vet inte hur jag ska tolka att det verkar gå bättre på skolorna i Skellefteå när jag inte är där. Vid gårdagens informationsträff på Björkskolan kom det mycket folk och höstens sexa blev fulltecknad och mer än det. Nu är det kö.

Lördag om en vecka är det öppet hus på Bruksskolan, F-5:skolan i Ursviken. Tanken är att jag ska vara på plats, får se om det går lika bra då.

Kommande vecka ska jag också ha en möte med Barn- och grundskolenämndens ordförande och skolförvaltningens chefsekonom i Skellefteå. Det är intressant att rätt ingående få bekanta sig med tre olika kommuners övergripande skolarbete som jag är på gång att få göra. Umeås skolförvaltning är jag märkligt nog mest bekant med efter tolv år som friskolerektor med mycket kommunkontakt. Nu blir det att bekanta sig mer med Skellefteås och Vännäs skolvärld. Som opolitisk på ena hållet och någorlunda skolerfaren politiker på det andra.

Det är utvecklande med omväxling.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till lf (2011-01-28 19:51)
    Nix, jobbar inte som rektor på fredagar. Tackade nej till annat jobberbjudande i morse. Har haft långa dagar i veckan och jobbar i morgon. Eventuellt även på söndag.
    Jag får nog ihop timmarna, men tack för din omsorg. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.