Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Grattis Kaj & co!

Har kommit hem lite sent och ligger nu och varvar ner med att läsa om det som hänt under dagen, bl.a. på vk.se.

Ser att Vännäs största lokala transportföretag, Kaj Johanssons Åkeri AB, gått vidare efter att ha blivit nominerade till Stora Åkeripriset. För att komma ifråga ska man ha "satsat på trafiksäkerhet, miljö, personal, lönsamhet och innovation och samtidigt ha nått positivt resultat".

Vårt avlånga land och vår landsända skulle aldrig klara sig utan åkerinäring. Sedan hoppas man att den ska kunna möta morgodagens många utmaningar. Kaj Johanssons nominering visar att detta företag verkligen försöker.

Man kan bara önska lycka till i tävlingen och den framtida vardagsverkligheten.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

 1. Bertil Ingerlund

  Hej Kaj & Co.
  Långt före din start av ditt åkeri på 60 talet i Vännäsby, kunde man möta dig sent utåt nätterna åkandes i en äldre Mercedes, och man såg när man mötte dig att du körde i funderationstankar. Vem kunde då tro att du skulle bli en av dom större i Åkeri & Entreprenadbranchen. Duktigt påbro
  från dina föräldrar, farbror med fru som drev sitt jordbruk i Kvarnlund på
  ett föredömligt och regält sätt, har följt dej liksom din
  bror genom livet.
  Grattis
  MVH
  Bertil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.