Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Från ett till annat


Idag blev det en ”bonusdag” i Lycksele med avgående skolchefen i Bjurholm, Lars Westman. Förutom det vi varit med på kring det systematiska kvalitetsarbetet har vi haft några timmar om kända framtidsutmaningar. Man hinner också språka en del när man åker den bitvis mycket vackra Lyckselevägen från Bjurholm över Örträsk.

Mycket är sig förstås alldeles likt mellan olika skolor, oberoende av skolhuvudman. Annat kan i princip vara helt nytt. Jag är mycket glad över mandatperioden i politiken. Utan allt man där fått insikt i hade detta varit ännu svårare. Hur som helst har jag ringat in fem områden där jag måste lägga en del krut och tid under sommaren. Jag är rädd det kan bli fler. Tjänstemannaveteranen Willi Schäfer förutspådde att det skulle bli tufft i början när han gratulerade. Jag tror han får rätt, hoppas han får det även i det övriga.

För övrigt verkar bloggen ha fått en knäpp. Så många öppningar som registrerats idag borde man rimligen inte kunna ha.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-06-16 17:42)
    Nja, det liknar mer någon sorts omvänt sabotage. Nu kan man inte längre räkna med att statiken stämmer någorlunda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.