Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hembyn och Castor på väggen


Ätit en god fiskgratäng på Värdshuset och unnar mig lite andningspaus innan planeringsträffen 1300.

Just innan maten gjorde jag ett ryck med att personalisera arbetsrummet litegrann. Döm om min förvåning och glädje när jag i de hjälpsamma bibliotekariernas gömmor hittade ett inramat större foto av min barndoms hemby Agnäs. Dessutom med vårt dåvarande hem missionshuset ungefär i mitten, om än ganska skymt av skog.

En litografi av Ångermanlands landskapsdjur hittade jag också, i ganska lämpliga färger. Så nu hänger djuret som på latin heter Castor på väggen i mitt arbetsrum på Castorskolan. Ett par tavlor till blev det, en lite lugnande, ljus sak som jag tänkte skulle hänga mitt framför dem som kanske ibland hamnar i besöksstolarna framför rektors skrivbord.

Nu är det dags för återtåg.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.