Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Överlevt hittills


Ligger på kökssoffan och kopplar av med morgondagens KSAU-handlingar. Känns som att man inte haft tid att fokusera på politik på ett tag. Känns bra att det inte var den längsta dagordningen man sett den här gången.

Idag var första mötet med alla lärarna i Bjurholm. Startade med att hälsa välkommen och sedan fokusera på tre saker som känns särskilt angelägna nu och framöver. Ska man hinna bidra till något positivt och någorlunda bestående på de 6,5 månader som är kvar, då får man försöka ligga i. Jag har mycket att lära mig, inte minst kring SFI:n som jag också ska ansvara för.

Har inte hunnit ut till de kommunala och enskilda förskolorna och dagbarnvårdarna än. Det får komma när den hektiska skolstarten är avklarad. Hittills känns det mycket bra med den nya arbetsplatsen och kontakten med alla personalkategorierna som tillsammans får skolan och alla kommunala verksamheter att fungera.

Senaste veckan och idag har vi fått några nya elever och ”provapåare”, vilket förstås känns roligt. Personligen siktar jag på en elevökning på 50 elever under en 5-årsperiod, så det behöver ju börja rinna till.

Nu är ”rasten” slut, måste återgå till politiska luntan. Skönt med sovmorgon, KSAU börjar först 0830. Nästan bortåt kaffetid på rektorsexpeditionen. 😉

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.