Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Ta ditt ansvar


Har just tittat över veckan som den ser ut i almanackan. Hur den blir i sinnevärlden återstår att se.

I morgon blir det föreläsningsdag i Bjurholm. Axel Danielsson kommer att gå igenom politikers och tjänstemäns uppgifter och ansvarsområden. Förmodligen med en bra blandning av kunskap, skärpa, humor och tydlig estradörsbegåvning. Det brukar vara så med honom. Han har undervisat en hel del av kommunsveriges uppgiftsbärare.

Huvudbudskapet lär bli att det är politikerna som bestämmer och att det kräver förberedelse och ansvarstagande. Men det blir säkert många intressanta sidospår. Jag ser fram emot morgondagen. Både som tjänsteman och politiker.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.