Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sommarminnesbilder

Tror att jag får börja sätta in lite bilder från sommaren där man ser solen. Så man inte glömmer hur den kan se ut.

Den här bilden togs vid Kågefjärden en sensommarkväll. Vi från Bruks- och Björkskolan som reste till Kenya i maj träffades och kom ihåg det stora, fantastiska Afrika. Vi som fick vara friska hade lite trevligare minnen än de andra. Förutom ett då, som kanske kommer på bloggen framöver.

Bilden är inte sned, träden var lite böjda. Kanske av vinden från havet. Så är det ju med hela livet, inget under solen är alldeles rakt.

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Kicki & Christoffer Hedlund

    Fick upp ett bibelord när jag läste din blogg från Predikaren 1:15 ”Det som är krokigt kan inte bli rakt, och det som saknas kan inte räknas.” Predikaren är ett kapitel i Bibeln som ofta faschinerat mig. Lite svår och tung, men det är ju livet också ibland 🙂

    /Kicki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.