Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Inte avundsjuk


Jag vill inte håna eller förhäva mig och mitt inför andras svårigheter, inte lägga mig i (S):s inre angelägenheter heller. Det är nästan svårt att titta på turbulensen kring deras partiledare just nu.

Blåsten beror i alla fall inte till någon större del på borgerliga angrepp. Den uppkomna situationen benas knappast upp bara med grova och enkla slagord som bestick.

Den som så småningom kommer efter får nog inte någon mjukstart. Jag är inte direkt avundsjuk på varken dagens eller morgondagens (S)-ledare. (Inte på någon annan partiledare heller för den delen.)

Jag unnar den sannolikt ganska hygglige Juholt en mycket tacksammare uppgift framöver. Även att han har kvar en del lindrigt politiska vardagsvänner från förr som kan finnas där för honom personligen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.