Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Skvatt galna kvinnor


Jo, jag menar det.

Var kommer de ifrån? Vad har de gjort innan? Vad är det som styr dem?

De som suktar och längtar efter en som dödat mer än sex dussin människor, varav många unga egenhändigt, och skulle göra det igen om han fick chansen. En person där väldigt få saker sitter på rätt plats.

Hur är det överhuvud taget möjligt att få fram två sådana kvinnor på denna jord? Aftonbladet säger att hundratals skrivit till massmördaren i Norge.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Kicki Hedlund

  Jag tycker delvis att du själv besvarar frågan i ditt inlägg 17 april. Det finns ”skvatt galna” kvinnor och män i vår värld. Det är ondskan personifierad och vi får tillsammans be till Gud med de ord Martin Luther sa: ”Satan, gå bort!” I Jesu namn, amen.

 2. Jan Nilsson

  Svar till lf (2012-04-20 18:06)
  ”Bekämpandet” måste väl ställas i relation till vad man gjort. Mördaren i Norge bör enligt min mening inte komma ut bland andra igen. De kvinnor som attraheras av hans person och handlingar är på sitt sätt skrämmande, men man kan inte ”bekämpa” dem rättsligt för det.

 3. Jan Nilsson

  Svar till Kicki Hedlund (2012-04-21 08:43)
  Det går inte att bortse från ondskan i detta. Det är något i djupaste mening omänskligt och antimänskligt när man tänker och gör på detta sätt mot andra människor.
  Samhället måste skydda medborgarna så gott man kan med de medel man har och handla rättsligt efter landets lagar. Men den som är kristen och ber sitt Fader Vår får innesluta mörka vansinnesdåd som det här, även självmordsbombningar m.m, i orden ”fräls oss ifrån ondo”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.