Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Att segla är nödvändigt

Från mobilen

Så sa gamle Pompejus. Jag  kan inte segla, har bara provat lite, lite när jag var barn. Men jag känner mig aningen befryndad med den gamle ändå. Att se vatten och båtar, det är i alla fall nästan nödvändigt. 

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. Carlåke

  Befinner du dig personligen i dessa vackra nejder? Välkommen då förbi på en kopp kaffe eller en surströmming…
  Det kan dock bli svårt per båt förståss, men du hittar ju även i dessa trakters skogsbygd.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Carlåke (2012-07-18 23:35)
  Tackar, tackar! Jo, jag hittar ju faktiskt till de mest gemytliga stugor i trakten. Vi kom dit i tanken, men inte mer. Hade mer konkreta funderingar på att titta in till den äldre generationen. Men, vi hade en tid att passa och dagen blev ganska påverkad av att jag behövde göra ett besök på jobbet.
  Vi återkommer!

 3. Jan Nilsson

  Svar till Carlåke (2012-07-18 23:35)
  Tackar, tackar! Jo, jag hittar ju faktiskt till de mest gemytliga stugor i trakten. Vi kom dit i tanken, men inte mer. Hade mer konkreta funderingar på att titta in till den äldre generationen. Men, vi hade en tid att passa och dagen blev ganska påverkad av att jag behövde göra ett besök på jobbet.
  Vi återkommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.