Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Sammanbor numera med student


Livet förändras då och då. Jag har på gammeldagarna blivit sammanboende med en student i sina bästa år.

Det har gått en halv dag på universitetet och hon ser fortfarande glad ut, trots litteraturlistans längd. Hon är nog på väg att bli vad hon i viss omfattning varit under många år. Samtidigt som hon delvis fortsätter med praktiken.

Vid sena middagen fick jag själv en smula lust att bilda mig, men det gick över till efterrätten. Det får bli i små portioner på fritiden istället. Idag tog jag med en bok från kontoret, en som behandlar ett arbetsområde jag förväntas ta mig an framöver om världen står och jag får leva. Men, efter en arbetsdag som denna tror jag att jag låter den ligga till sig lite.

Det nya jag skrev om i början är förresten inte sammanboendet, utan studerandet. Studentskan och jag har varit både gifta och sammanboende sedan 1985.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.