Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Gott slut


Det är inte ofta man använder den gamla tillönskan om ett Gott slut, så jag börjar nyårsaftonen med det.

Ett slut på julens förkylning skulle jag önska mig för egen del. Det får komma när det kommer, men helst innan den tredje. Då ska vi följa en gammal vän till både mina föräldrar och oss till den sista vilan och då hoppas jag få vara frisk. Det är något speciellt med dem man alltid har känt. Dem till vilka man i början bars in utan medvetenhet och så småningom lärde sig känna igen med både öron och ögon. De som alltid funnits.

Men nu är det begravning. Jag tror hon fick ett gott slut.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Andreas Holmberg

    ”Slutet gott, allting gott” (”All´s well that ends well”) som Shakespeare sa. Gäller både året och livet. Man borde kanske, som en av pappas gamla lärarkollegor, börja önska ”Gott slut på det nya året”!

    Gott slut på 2012 och gott nytt 2013!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.