Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Om att flytta till Bjurholm


Vid dagens sista möte hade det mesta av energin förbrukats. Dagens tankar, ord och intryck och många snabba kast hade gjort kroppen trött och förberedelsen var inte optimal. Jag tänkte att den oförtröttliga förskolepersonalen hade förtjänat en bättre chef, mer skickad att utveckla och stötta i deras viktiga arbete.

När vi var inne på ekonomin tog jag upp lite orosmoln borta vid horisonten och påminde om det viktiga i att vi får fler som flyttar till Bjurholm, människor som bor, arbetar och betalar skatt här. Genast var det en snabbtänkt en som tyckte att jag kunde börja och fler höll med.
Det kändes bra att man i alla fall tyckte så. Hade inte varit lika käckt om de tyckt att man skulle flytta längre bort. 🙂

Roligt är det också när man hör om mer och mindre unga människor som är på väg att flytta tillbaka eller komma till Sveriges minsta kommun för första gången. De är välkomna.

Det är alldeles för sent enligt etikettboken, men jag önskar alla de självgående pärlorna på förskolan Örnen och Dalabo, fritidshemmet Grenen, i dagbarnverksamheten, på fritidsgården och SFI:n en riktigt god fortsättning på det här året. En hel hop andra som underlättar liv och arbete också.

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Katarina Henriksson (2013-03-11 21:28)
    Ursäkta sent svar.
    Har förstått det. Det känns så roligt och berikande med nya människor, små som stora. Samtidigt finns en sorg över det gamla samhället vid Viskasjöns stränder och kommunen där den ligger. Jag skulle önska en återström och en inflyttning, en påfyllning i alla våra norrländska och västerbottniska kommuner.
    Men var och en som kommer flyttande till Bjurholm ska känna sig hjärtligt välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.