Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Förskolans dag


Idag skulle jag ha fått vara på någon av ”mina” förskolor. Tredje torsdagen i maj brukar man fira förskolans dag, så också i år.

Jag firade i och för sig lite förskolans dag igår då jag fick skjutsa Dalabos sex sexåringar till ”brandkåren” för tittande, prövande och lagom undervisning. De modigaste fick prova att spruta brandslang, bland annat enda tjejen i gänget.

Under min sista tid i Bjurholm kommer det att vara ”förskolans dag” tämligen ofta. Som många andra kommuner upplever vi ett högt tryck inom barnomsorgen. Vi måste helt enkelt få fram fler platser. Riktigt, riktigt roligt med sådan tillväxt i Sveriges minsta kommun, men inte hur lätt som helst när det måste ske på kort tid.

Grattis Bjurholm!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.