Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Bästa åldern…


Ringde min 96-åriga moster härom dagen. Hon hade ”brådis”. Det hon bestämt för dagen var att fixa gardinerna i köket, men det var vissa problem. När hon la bort saxen, och ännu värre nålarna, så var de svåra att hitta. Hon tyckte det var besvärligt att bli gammal.

”-Så det är stor skillnad på att vara 96 mot att vara 69?” frågade jag. Ja verkligen, sa hon.

Sen frågade hon hur gammal jag blivit. 54, svarade jag.

”Oj, bästa åldern!”, utbrast moster.

Mycket är som sagt relativt. 🙂

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Marianne Hägglund

    Nu blev jag äntligen hoppfull eftersom jag också då ”bara” är 54.Rena ungdomen enligt din moster.
    Tack till henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.