Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nolias tider


Vet inte riktigt om jag har rätt, men jag har hört några säga samma sak. Vissa av oss tror årets öppettider på Nolia delvis var ett misstag. I alla fall för många som inte har semester.

Onsdag till 2000 var inte dumt, en extra lång kväll. Att stänga 1700 övriga dagar tror jag däremot har minskat antalet besökare, även om det kanske känns bra för flera utställare. Själv hade jag kommit dit en eller två dagar till om det varit till 18. Nu kändes det inte riktigt lönt ett par gånger. Att hinna vara där två istället för tre timmar kan ibland avgöra saken, inte minst för oss som ska åka en bit. Det är inte riktigt bara att säga att det ändå är så lite folk mellan 17 och 18. Stänger man 17 kan det bli mindre folk mellan 15 och 17 också.

Fundera lite på öppettiderna till nästa gång.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Mikael Bergström

  Håller med dig Jan. Har hört många säga att det inte lönar sig åka dit pga tidspress.. Man behöver ha kvällsöppet på en sådan här mässa några kvällar. Hoppas allt är gott med dig och de dina och att ni har en fin sommar.

  • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

   Ja du har också hört folk säga det? Tror inte vi kommer att se ett Nolia med generell sluttid 1700.
   Jo, vi har haft det bra. Hoppas att ni också haft det. Det må ha varit lite svalt under ett antal veckor, men det känns som en lång, skön sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.