Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Förändringstider


Förändringen är ständig och på många plan. På världens stora scener och i det lilla och nära livet. Det är mycket som hänt i båda de väderstrecken på några år.

I vårt ”lilla” händer också mycket. Det är något speciellt att röja ur och städa bort något som i stort varit ens barndomshem. Det ska nästan alla göra en gång och det är en stor förmån att få göra det med den som är och har varit hemmets centrum och ”själ”.

Det är mer av förändring på gång och nu drar vår renovering snart igång igen, den intensivaste fasen. För några är sådant ett stort intresse och något av livsluften. För andra är det ett oöverblickbart och nästan skrämmande mysterium där resultatet är saken. Jag säger inte hur det är för oss, men det är inte svårgissat. 😉

Sen följer fler förändringar. Livets skiften är ständiga och ofta utvecklande. Och inte minst spännande….

Men nu är det vila. Allt förändras inte.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.