Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Oktober månad


Oktober är över, tack och lov! Den har präglats av en kombo som varit lite mer än mycket. Det mesta av det praktiska har efter omständigheterna gått bra, men några små överraskningar har förlängt den här veckans arbetsdagar. I morgon är det målgång för det drygaste familjeprojektet. En annan sak jag jobbat en hel del med blir det sannolikt ingenting av. Tråkigt nog, det var förmodligen det viktigaste jag arbetat med här under solen denna höst.

Nu är det nästan bara renoveringen där hemma och diverse skruvande, spikande och grejande i en lägenhet kvar av det extra extraordinära. Och själva renoveringen sköter ju Vännfors Bygg tillsammans med sina allierade. Det var jag särskilt glad för i morse när köket stod på gården.

Jobbintervju var det också igår, till ett jobb jag faktiskt inte sökt. Tillträde nästa år, om utifall att.

Framöver hoppas och tror jag i alla fall att kvällsfikat kommer lite tidigare.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.