Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Livet och döden


I början på veckan begravs en av mina studiekamrater i ett grannland.

Jag har inte mött honom på några årtionden, men förra lördagen hittade jag hans foto vid förrådsröjning. Mindes och tänkte på honom och påminde Vår Herre om honom. Visste att han haft det svårt.

Ett par dagar efteråt fick jag höra att han dog då, på lördag.

Det är mycket som är märkligt.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. Thomas svärson

    Intressant!

    Den natten min älskade Namne och svärfar fick flytta från den här jorden vaknade hans lillasyster 1 200 km ifrån hans sjuksäng plötsligt och kunde omöjligt somna om. Senare uppdagades det att det var just den stunden han tog sista andetaget som hon vaknat. Gissa vem hon fick i tankarna där hon låg sömnlös? Märkligt…

    mvh

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.