Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Utbildning, Ubbhult, Ukraina och Vännäs


Den gemensamma nämnaren i detta heter idag Jan Ericsson, riksdagsledamot för Moderaterna. Han kommer från Ubbhult i Västra Götaland, är jurist och sitter i utbildnings-, socialförsäkrings- och arbetsmarknadsutskottet. Ukrainakopplingen ligger i att han bl.a. var valobservatör vid senaste valet i Ukraina och har insikt i de förhållanden som rått och råder i landet.

Var kommer då Vännäs in? Jo, ikväll kl 1900 medverkar Jan Ericsson vid Vännäsmoderaternas årsmöte i församlingsgården i Vännäsby. Medlemmar och sympatisörer är mycket välkomna. Det kommer en del intressant information och blir tillfälle till frågor.

Välkommen!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.