Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Medvind


Det är en solig och rolig dag utanför Coop och ICA i Vännäs. Det är inte bara vädret som är högsommarlikt, det har också varit en varm atmosfär. På slutet har några pensionärer som alltid röstat rött kommit fram och berättat att man kommer att rösta på Moderaterna. Två har angett som främsta skäl att man inte kan byta bort Borg mot Magdalena Andersson.
Ingen av oss sa emot. 😉

Utanför COOP var de första jag mötte mogna moderater som sa att det inte var allt de gillade i dagens politik, men Moderat hade man röstat ändå. Så är det, allt skriver man inte under på, men man måste se till den praktiska helheten.

Då måste det bli Moderaterna för mig.

IMG_1627.JPG

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.