Om Josefin

En helg av abstinens.

Hej, hej!

Min internetuppkoppling har inte funkat sedan lördag förmiddag. Jag har varit gråtfärdig och haft World of Warcraft-abstinens i flera dygn! Dessutom har jag varken kunnat blogga eller skicka in min artikel om hur det var att vara tomte till min kära redaktör Marie.
A pox on Sky Com! A pox on thee!

Tomtandet i lördags gick för övrigt väldigt bra. Jag satt typ bara brevid tomten i min tomteklänning och vinkade till små barn och samlade på roliga karaktärer som gick förbi (vissa beter sig så jävla svenskt, jag höll på att avlida!). I alla fall så kände jag mig som tomtefars okristliga lilla sidekick, och det var ju coolt.

På kvällen i lördags medan jag stod och lagade mat ringde min goda vän Bella och ville festa till varje pris. Hon visste om en fest som kickboxningsklubben anordnat och ville dra dit, men jag fegade ur och valde att stanna hemma – ett tag. För lite senare ringde min klasskompis Elin och tyckte att jag skulle komma dit, så jag drog dit. Mycket underhållande! Speciellt när sex stycken festdeltagare bestämde sig för att brottas medan Lena Philipssons engelska version av Det gör ont (vad fan heter den, Oh it hurts?) och annan knulltechno pumpades ut ur högtalarna. Klockrent.

Festen varade dock inte så länge, eftersom att folk skulle dra vidare på krogen, så då åkte jag, Bella, Elin och Sidi BMW till Berghem till en lägenhetsfest där vi hittade några trevliga norrlänningar. En av dem kom från Kiruna och ägde INTE en egen skoter. Fy fan vad out of character! Tyvärr blev inte besöket på den här festen speciellt långvarig, ty alla blev utslängda. Då var det bara att knata hem till Haga, och jag var livrädd hela vägen eftersom att det kutar omkring varelser där ute som borde få sina pungar stampade.

Nu måste jag bli delaktig i lektionen igen.
C ya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.