Om Josefin

Sjukdom och julpyssel

Evening humans!

Jag har drabbats av en riktig blitzkriegförkylning lagom till jul. Så jävla tärt! Till råga på allt så fungerar Internet otroligt dåligt hemma, och det lägger av med jämna mellanrum, vilket förstör mitt World of Warcraft-spelande. How much more can a girl take?! Jag önskar att den som är ansvarig för mitt Internetdilemma drabbas av min förkylning (alternativt kommer tillbaka efter julledigheten med en lem mindre), ty som det är nu är det fan inte rättvist.

Idag hade vi pysseldag i skolan och lyssnade på julmusik under flera timmar. Medan vi pysslade kom jag fram till hur många värdelösa, hissmusiksjulsånger det finns. Mina nya favoriter är åttiotalets klämmiga bitar, speciellt Last X-mas med fruktkaka-duon kallad Wham. En annan underbar bit som alltid funkar är Fairytail of New York med Pogues, den är till och med bra på riktigt. Nu när det verkar gå att kommentera bloggar, kanske ni kan skicka in ett tips eller tjugotvå på vilka era julsångsfavoriter är. Det vore trevligt!

Dagens händelse var när vi höll på att städa klassrummet efter allt pyssel och Bibi helt plötsligt började skrika högt som fan (det finns en anledning att vi kallar henne för Skriet). Då såg jag plötsligt hur Elisabeth stod och höll i en flammande smällkaramell, och från mitt håll såg det ut som att hon brann i ansiktet. Haha, jag önskar att jag vore en sådan som kunde hantera krissituationer, men det är jag inte. När jag såg spektaklet vände jag mig om, gapskrattade och tänkte att "syns det inte, händer det inte". Varning för mig! Ylva kutade i alla fall fram och slängde ner smällkaramellen på golvet och stampade på den tills hennes skosulor började smälta. Sedan luktade det satan i hela klassrummet och golvet såg inte så trevligt ut längre, men lika glada var vi ändå.

Nu ska jag gå och kurera mig.
Hoppas det var lika skönt för er som det var för mig.

Ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.