Om Josefin

Godnatt, kissekatt.

Ursäkta att jag varit dålig på att blogga under dagen, men hela min vakna tid har idag ägnats åt att spela World of Warcraft med norrbaggarna. Det var många väldigt underhållande samtal i gillet idag, och ibland är det verkligen en rå jargong och då märks det verkligen vilka korvpartyn som pågår i spelvärlden. Samtidigt är det skönt att socialisera med enbart nördiga grabbar, det är mer avslappnat och inte lika mycket intriger, liksom. Åh, jag älskar mitt gille just nu! <3

Har även hunnit vara hemma hos min älskade, fina vän Disa som varit sjukskriven i några veckor på grund av sin anorexia. Vi var ett helt gäng som överraskade henne idag med julklappar (vattenkokare + te av mig och krulliga Ylva) för att muntra upp henne, och jag hoppas att hon blev glad. Åh, Disen, du måste få ditt leende tillbaka! Min brorsa skrev i ett dagboksinlägg på www.apberget.se att 2005 verkligen kan dra åt helvete, och när jag tänker på hösten som varit, hösten då jag fick veta att min bästa vän som jag känt sedan 1990 blivit sjuk, kan jag inte annat än hålla med. Dra mig baklänges på en liten vagn vad skönt det ska bli med ett nytt år!

I morgon ska jag och brorsan gå på stan och inhandla de sista julklapparna, och det ska bli skitkul. Trots att han har fjärtat mig ansiktet sedan jag föddes älskar jag honom, och vi har så jävla kul ihop nu när vi blivit lite äldre.

Nu ska jag gå och lägga mig och tänka på boken om roliga karaktärer som jag ska skriva. Den ska skrivas i sann Fredrik Lindström-anda och innehålla klockrena beskrivningar om bland annat hundkvinnor (såna som bär träningsoverall och tävlar med sina hundar i agility, samt har sina hem klädda i furu och med väggarna täckta av broderade visdomsord) och såna människor som faktiskt beställer saker från Jamba kallade ?Rumpa 1? för en förmögenhet till sin mobiltelefon. Människor är så otroligt fascinerande.

Gónight!

2 kommentarer

  1. dicey jane

    åh, ja honung, det är klart att jag kommer att få mitt leende tillbaka. 2006 kommer att bli så mkt bättre! älskar dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.